16 Ekim 2012 Salı

Anzer, Restorex ile dünya markasý olacak

Anzer, Restorex ile dünya markasi olacak

Bitkisel içerikli inovatif ürünleriyle dermokozmetik sektöründe hizmet veren B'iota Laboratuvarlari, adini, dünyaca ünlü Anzer bali ile duyuran Anzer Yaylasi'nda endemik bitki türlerinden Restorex Anzer isimli yeni bir sampuan daha üretti.        Ürünün tanitimi, B'iota Laboratuvarlari Yönetim Kurulu Baskani Cihat Dündar, Recep Tayyip Erdogan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yilmaz, üniversite ögretim görevlileri ve gazetecilerin katilimiyla 2 bin 920 rakimli Anzer Yaylasi'nda yapildi. Burada konusan Cihat Dündar, özünü, Anzer Yaylasi'nda bulunan endemik bitkilerden alan yeni sampuan ile saçlarin yeniden hayat buldugunu, Anzer Yaylasi'nin da dünya markasi olma yolunda ilk adimini attigini söyledi.        Restorex'in sadece Anzer Yaylasi'nda bulunan endemik türlerden 6 tanesinin özüyle birlestirilen bir sampuan oldugunu ifade eden Dündar, "Biz yillardan beri hep Türkiye'nin, endemik bitki tür zengini oldugunu söylüyorduk ama kullanamiyorduk. B'iota olarak biz artik bunu gerçeklestirdik. Bu bitkilerin hem saça, hem de cilde ciddi faydalari var. Recep Tayyip Erdogan Üniversitesi ile bu yaylada bulunan bitkilerin yetistirilmesi adina isbirligi yaptik. Bu bitkiler yetistirilerek hem bölge halkina hem de ekonomiye katki yapilacaktir." dedi.        Anzer'de 110'a yakin endemik bitki türü bulunduguna dikkat çeken Dündar, söyle dedi: "85 milyon nüfuslu Almanya'da 6 tane endemik bitki türü var. Isviçre'de 1 tane var. Sadece Anzer'de 110 bitki türü var. Bu, ülkemiz için çok büyük zenginliktir. Anzer Yaylasi'nin Anemon'dan Anzer Kekigine, Haseki Küpesinden Peygamber Çiçegine kadar bütün bitkilerinin adeta birer sifa kaynagi oldugunu söyleyebilirim. Restorex sampuan ve saç kremlerinin içinde bulunan Anemon, Boyaci Katir Tirnagi, Kafkas Üçgülü, Haseki Küpesi, Anzer Kekigi bölgeye özgü ve yüzyillardir bölgede ilaç niyetine kullanilan bitkiler arasinda. B'iota Laboratuvarlari bünyesindeki Ar-Ge ve Bitki Arastirma Merkezi çalismalari ile yüzde 100 dogal bu Anzer bitkilerini kullandik ve Anzer Elements formülünü gelistirdik. Anzer'e ait endemik türlerden olusturdugumuz yeni Restorex sampuanla Anzer'in ismi dünya markasi olacak."
Kaynak: http://www.moralhaber.net/
Haberi Oku
Etiketler: , Son Röportajlar, internethaber, dünya haberleri

2 yorum:

  1. dolgun ve güçlü saçlar için restorex hızlı uzama etkili olan seriyi kullanıyorum. memnunum. saçım için ektsra farklı bir uygulama yapmama gerek bile kalmıyor.

    YanıtlaSil
  2. ayrıca bildiğim kadarıyla şuan yalnızca hızlı uzama serisi var. Zaten her saç tipinie özel ürünleri de bu seride varmış. Anzer serisi şuan için yokmuş.

    YanıtlaSil